0
  • No products in the basket.
VIEW CART Total: DKK 0.00

da-home

PLANUM INFO

Om os

Planum er et af Danmarks førende dansehuse dedikeret til at levere den ultimative danseoplevelse inden for hip hop. Vi tror på, at dans er den mest berigende måde at udtrykke sig på. Dans er livsbekræftende og en fantastisk kilde til energi og indre glæde, som vi mener, skal opleves af alle. At være en del af Planum er ensbetydende med at være en del af et dansestudie, der fuldt ud forpligter sig til kunsten at danse og som konstant sørger for at udvikle, inspirere og udfordre dig til at nå og realisere dit fulde potentiale.

Mere om os

Danmarks bedste Dance Camps

Since2012png

Kvalitet - glæde - inspiration - fællesskab

VORES CAMPS

SUPA FLEX DANCE CAMP I 12.10.18 - 15.10.18

Planums camps er den ultimative dansedestination for dig som søger det bedste inden for urban/hip hop dans. Vi startede det første arrangement tilbage i 2012 for at skabe en platform for formidling og udvikling af dansen i Danmark. Målet med vores camps er at inspirere og udvikle deltagernes danseevner gennem en kvalitetsfuld, udfordrende og sjov undervisning i et positivt og støttende miljø, hvor sociale aktiviteter som fremmer fælleskabet er i højsædet. For at nå vores mål, inviterer vi altid pædagogiske, kreative, motiverende og topprofessionelle underviser fra Danmark og udlandet som er en rig kilde af viden til at inspirere og hjælpe vores deltager med at realisere deres fulde potentiale. Vi er stolte over at stå bag camps, som bringer mennesker sammen og hvor det både handler om at dygtiggøre sig og være i fællesskab med andre.

Vi afholder forskellige camps i Danmark hele året.

Vi afholder vores camps forskellige steder i Danmark med Aarhus som vores primære afviklingssted.

Vi tilbyder nogle camps med ALL INCLUSIVE, men andre er UDEN kost & logi.

Der er altid voksne til vores camps under hele forløbet til at holde opsyn med deltagerne. Vi er et team med forskellige baggrunde og kompetencer og vil sørge for, at du/dit barn får en sikker og tryg dance camp oplevelse.

ANBEFALINGER

Gå ikke glip af den ultimative dance camp oplevelse!

VI ER SOCIALE

Find os her

partner3
Pfamily
partner4
UC_r003 (1)