0
  • No products in the basket.
VIEW CART Total: DKK 0.00

da-home

PLANUM INFO

Om os

Planum er et af Danmarks førende dansehuse dedikeret til at levere den ultimative danseoplevelse inden for hip hop. Vi tror på, at dans er den mest berigende måde at udtrykke sig på. Dans er livsbekræftende og en fantastisk kilde til energi og indre glæde, som vi mener, skal opleves af alle. At være en del af Planum er ensbetydende med at være en del af et dansestudie, der fuldt ud forpligter sig til kunsten at danse og som konstant sørger for at udvikle, inspirere og udfordre dig til at nå og realisere dit fulde potentiale.

Mere om os

Danmarks bedste Dance Camp

Since2012png

Kvalitet - glæde - inspiration - fællesskab

CAMP INFO

09.08.18 - 12.08.18

Planum dance camp er den ultimative dansedestination for dig som søger det bedste inden for urban/hip hop dans. Arrangementet blev startet i 2012 for at skabe en platform for formidling og udvikling af dansen i Danmark. Målet med Dance Camp er at inspirere og udvikle deltagernes danseevner gennem en kvalitetsfuld, udfordrende og sjov undervisning i et positivt og støttende miljø, hvor sociale aktiviteter som fremmer fælleskabet er i højsædet. For at nå vores mål, inviterer vi altid pædagogiske, kreative, motiverende og topprofessionelle underviser fra Danmark og udlandet som er en rig kilde af viden til at inspirere og hjælpe vores deltager med at realisere deres fulde potentiale. Vi er stolte over at have skabt et arrangement, som bringer mennesker sammen og hvor det både handler om at dygtiggøre sig og være i fællesskab med andre.


Fra Aarhus station afgår flere busser til Planum! Det tager 15-20 min at gå.

Adresse til Planum er følgende: Grønnegade 93E, 8000 Aarhus C

Planum rummer 2 lækre dansesale, hvor mange kan udfolde sig og danse. Desuden har Planum adgang til flere dansestudier i Aarhus.

Campen er UDEN kost & logi. Man skal derfor selv sørge for dette!

Der vil være voksne under hele forløbet til at holde tilsyn med deltagerne. Vi er et team med forskellige baggrunde og kompetencer og vil sørge for, at du/dit barn får en sikker og tryg dance camp oplevelse.

Til campen, kan du købe de fedeste Planum merchandise.

ANBEFALINGER

Gå ikke glip af den ultimative dance camp oplevelse!
Reserver din plads nu og tilmeld dig!

Tilmeld dig her

VI ER SOCIALE

Find os her

partner3
Pfamily
partner4
UC_r003 (1)